Uppgifter: Coentrao nära PSG – som släpper Digne

Ytterbacken lånas ut till Roma

Affären har sagts vara färdigförhandlad i drygt två veckor och uppgifter har även talat för att övergången stoppats. Nu talar det senaste däremot för att övergången ska vara klar mellan Roma och PSG. 

En spelare vars övergång egentligen känts som klar under en väldigt lång tid men som även sagts bli stoppad är den för ytterbacken Lucas Digne. Anledningen till detta är att affären som förhandlats fram mellan Roma och PSG enligt uppgifter hängde på att fransmännen först skulle finna en ersättare till spelaren.

Coentrao nära PSG

Nu kommer slutligen uppgifter om att denna ersättare ska finnas i Real Madrid. Uppgifter tidigare idag har nämligen sagt i både Le Parisien och L’Equipe att Paris Saint-Germain är nära en affär med Los Blancos gällande ytterbacken Fabio Coentrao. Spelaren ska ansluta på lån om uppgifterna stämmer och detta gör slutligen också att Lucas Digne kan ansluta till Roma.

Digne klar imorgon

Uppgifter från Gianluca Di Marzio säger att spelaren kommer till Rom på ett säsongslångt låneavtal som kostar Giallorossi 1,5 miljoner euro. Enligt den italienske mercato-experten ligger köpoptionen på 16,5 miljoner euro, vilket Gazzetta dello Sport som också bekräftar affären istället hävdar kommer ligga på 15 miljoner euro.

Nu förväntas spelaren anlända för läkarundersökning under morgondagen, onsdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365