Uppgifter: Klubbarna överens – men vem ska betala lönen?

bet365

Mario Balotelli närmar sig Milan

Uppgifter fortsätter med drygt en vecka kvar av transferfönstret att länka Mario Balotelli till Milan. Nu ska de vara överens med Liverpool om ett lån, men frågetecknet kvarstår gällande vem eller vilka som ska betala spelarens lön.

Den italienske anfallaren Mario Balotelli har under förra säsongen inte direkt rosat marknaden i Premier League och allt har egentligen talat för att Liverpool dumpar spelaren detta transferfönster. Anfallaren har länkats till flera olika italienska klubbar innan han i helgen överraskande nog avslöjades vara på väg tillbaka till Milan.

Uppgifter har därefter florerat vidare i ämnet och samtidigt som bekräftelser ägt rum från Milans vd Adriano Galliani redan, kommer idag vidare uppgifter om förhandlingarna. Tidigare idag sa Gazzetta dello Sports rapporter att parterna var överens om ett lån och att de skulle dela på spelarens lön.

Lönefrågan kvarstår för parterna

Nu rapporterar Sky att parterna är överens om en gratis utlåning av spelaren från den engelska klubben till den italienska, men utan en köpoption inkluderad. Det enda som stoppar en övergång från att äga rum ska dock enligt den italienska källan vara att de inte är överens om hur spelarens årslön på sex miljoner pund ska betalas.

Läkarundersöks imorgon?

Uppgifter hävdar till och med, dock, att spelaren själv kan se sig själv gå ner i lön till drygt 3 miljoner pund för att få igenom en återkomst till Rossoneri.

Gazzetta dello Sport rapporterade tidigare idag att spelaren kan komma att genomföra sin läkarundersökning redan imorgon, onsdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply