LISTA: 10 stjärnor som kan byta klubb i sommar

10 SPELARE SOM KAN BYTA KLUBB I SOMMAR

Fram tills skrivande stund har det inte skett några väldigt stora spelarövergånger på transfermarknaden. Flera spelare som kostat omkring 30-35 miljoner euro har flyttat men ännu har den där riktigt stora övergången skett. Tidigare har vi bland annat haft Gareth Bale som lämnat Tottenham Hotspur för Real Madrid och Mesut Özil samt Alexis Sánchez som lämnat La Liga för spel i Premier League och Arsenal. Med en vecka kvar till transferfönstret stängning har det dock inte skett några riktigt stora övergångar som gjort att folk höjt på ögonbrynen.

TIO SPELARE SOM KAN FLYTTA UNDER SOMMARENS TRANSFERFÖNSTER

Våra listor om Real Madrids värsta värvningar någonsinspelarna med flest Champions League-titlar och Premier Leagues bästa anfallspar någonsin är bara några av de mest populära och vi rekommenderar att ni tar en närmare titt på de efter att vi gått igenom listan med tio spelare som kan lämna för en ny klubbadress den kommande veckan, häng med!

 

10. Gonzalo Higuaín

SSC Napoli v SS Lazio - Serie A

Allt pekar på att argentinaren Gonzalo Higuaín kommer att stanna i Napoli även denna säsong men han är fortfarande intressant för flera av Europas största klubbar, därbland Chelsea och Manchester City. Det lag som kanske behöver en riktig nummer nio är Jose Mourinhos Chelsea.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply