Så ska Real Madrid spendera Ronaldo-pengarna

Så ska Real Madrid spendera Ronaldo-pengarna

Hazard hade passat perfekt i Real Madrid

Även Cristiano Ronaldo må vara till åren komna, så slog hans flytt från Real Madrid fortfarande ner som en riktig transferbomb. Nu ska dock Real Madrid svara med nya stornamn.

En av spelarna kan vara den belgiske stjärnan, som ska spela bronsmatch i VM 2018 under dagen. I en intervju med L’Equipe i juni öppnade superstjärnan upp för en flytt till Estadio Santiago Bernabeu.

– Först och främst vill jag veta vad som kommer hända nästa säsong i klubben om tränaren kommer att fortsätta eller inte, säger Hazard och fortsätter:

– Real Madrid är en klubb som kan intressera mig. Alla känner till dem och vill de inte ha mig så kommer vi inte att prata med de. Vill de ha mig vet de vad de behöver göra.

Skulle passa bra in i laget

SE MER: Vinnarodds British Open 2018

En som tror att Eden Hazard skulle passa perfekt in i Real Madrid är hans landslagstränare, och tillika förbundskaptenen för Belgiens VM-trupp 2018, Roberto Martinez. Spanjoren säger själv att Hazard skulle passa bra in.

– Han kan egentligen spela för vilket lag som helst, han är komplett, säger Martinez enligt Sky Sports.

Förutom Chelseas Hazard så ryktas det även om att Neymar ska vara på väg till det spanska huvudstadslaget. Det är något som Real Madrid dock förnekat flera gånger om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply