Real Madrid om en Neymar-affär

Real Madrid om en Neymar-affär

Neymar på väg till Real Madrid – eller?

Det har ryktats flitigt om Neymars framtid. Flera klubbar har ryktats ihop med honom, och då inte minst Real Madrid. Frågan är dock var brassestjärnan hamnar tillslut.

Efter att Cristiano Ronaldo lämnat den spanska huvudstadsklubben för Juventus så blev det inte bara en högre lön för Ronaldo, utan även en riktig transferbomb – samt cirka 100 miljoner extra i kassan för Real Madrid.

Då ryktades det om att Neymar skulle bli klar. Något som Madrid bland annat sa så här om.

– Real Madrid är väldigt förvånande över att spansk statlig TV har kommit ut med falska uppgifter, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Kan köpa flera stjärnor

SE MER: Vem vinner British Open 2018?

Men trots att Real Madrid gång efter annan förnekat att de ska lägga ett bud på storstjärnan säger dock inte allt. Trots det här är det många som tror att Neymar ska vara på väg till Madrid. Dock försöker PSG samtidigt att höja brassens län för att försöka få honom att stanna i klubben ett tag till.

Och samtidigt som Real Madrid försöker värva Neymar, enligt många, finns det mängder av andra spelare på önskelistan. Inte minst Chelseas storstjärna Eden Hazard, som enligt sin förbundskapten skulle passa perfekt i Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply