Real Madrids mäktiga bud på Neymar

Real Madrids mäktiga bud på Neymar

Neymar på väg till Real Madrid – för rekordsumma

Det har ryktats flitigt om Neymars framtid. Flera klubbar har ryktats ihop med honom, och då inte minst Real Madrid. Frågan är dock var brassestjärnan hamnar tillslut.

Efter att Cristiano Ronaldo lämnat den spanska huvudstadsklubben för Juventus så blev det inte bara en högre lön för Ronaldo, utan även en riktig transferbomb – samt cirka 100 miljoner extra i kassan för Real Madrid.

Då ryktades det om att Neymar skulle bli klar. Något som Madrid bland annat sa så här om.

– Real Madrid är väldigt förvånande över att spansk statlig TV har kommit ut med falska uppgifter, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Kan slå transferrekord – med en miljard

MER SPORT: Resultat Nordea Masters

Det har ju annars ryktats om att Real Madrid ändå kommer vilja lägga ett bud på spelaren, något som nu närmar sig med stormsteg. Bland annat kommer affären kunna att genomföras innan det spanska transferfönstret stänger. Och det för en betydligt större summa än många kunnat tänka sig.

När Neymar såldes från Barca till PSG så gick han för 2,2 miljarder, och nu kan en hel miljard läggas till på priset. Det uppges den Barcelona-baserade tidningen Sport. Samtidigt har Neymar kopplats till en spektakulär återkomst i Barca, något som dock inte känns lika troligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply