Neymar mot spektakulär återkomst?

Neymar mot spektakulär återkomst

Neymar kan återvända till Barcelona

Det kan bli en återkomst för Neymar till Barcelona. Trots allt som hänt sedan flytten till PSG; och inte minst ryktena om att gå till Real Madrid, så kan han komma att spela på Camp Nou nästa säsong.

Ifjol lämnade Neymar Barca för att gå till PSG. Prissumman för fixstjärnan landade på runt 2,2 miljarder kronor, något som blev ett transferrekord. Nu kan det dock komma att bli ett nytt rekord, i alla fall om uppgifterna från den spanska tidningen Mundo Deportivo är sanna.

Där skrivs det att Barcelona faktiskt ska vara intresserade av att värva tillbaka stjärnan från Brasilien. Det för att kunna återförena M-S-N som var så lyckosamma tillsammans. Men det kommer att kosta. När The Sun skriver om samma rykte så uppger den engelska tidningen att Barca kommer få betala över 3,6 miljarder för att få tillbaka brassen.

Kan ske i augusti

LÄS ÄVEN: Rasmus Dahlins lön

Även den Barcelona-baserade tidningen Sport spekulerar i en återkomst till Barcelona. Det känns förstås inte helt rimligt, vilket tidningen själva medger, men uppgifter finns dock om ett intresse att återvända.

Det som kan sätta stopp är dock prislappen. Enligt spanska uppgifter ska den katalanska storklubben vara tvungna att betala närmare 3,3 miljarder kronor för att få tillbaka brassen i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply