Real Madrid: ”Kommer inte att värva De Gea i januari”

Real Madrid har gjort det tydligt att man inte vill göra affärer med Manchester United efter att David De Gea-affären gick i stöpet under Deadline Day. Man vill nämligen inte värva målvakten i januari heller, utan man ser sig efter andra alternativ.

David De Gea var egentligen helt klar för Real Madrid under transferfönstrets sista timmar. Sensationellt nog gick dock inte affären i hamn, då pappersarbetet från klubbarna kom in för sent, vilket ledde till att det spanska fotbollsförbundet inte kunde registrera spelaren i tid. Det innebär att han nu är kvar i Manchester United, där han har tappat Louis van Gaals förtroende och därmed får titta på från bänken när Sergio Romero står mellan stolparna.

Real Madrid vill inte gör affärer med Manchester United

När Real Madrids frispråkige klubbpresident Florentino Perez i en intervju får frågan ifall han vill värva den spanske målvakten i januari svarar han med att det aldrig kommer att bli så.

– Vi kommer absolut inte värva De Gea i januari, säger presidenten Florentino Perez till Cadena Cope och fortsätter:

– Madrid gjorde sitt jobb så bra man kunde. Vi kom inte fram i tid eftersom Manchester inte har den nödvändiga erfarenheten att tackla de här sakerna under sista dagen, samma sak hände Coentrao förra året.

Det har varit ett ordkrig mellan Uniteds och Los Blancos sidor vad gäller vilken part som ska beskyllas för incidenten, men det spanska fotbollsförbundet har gått ut med att spanjorerna ligger närmre sanningen.

Manchester Uniteds ultimatum till David De Gea

Eftersom det blev som det blev är De Gea som bekant kvar i den engelska storklubben, men under säsongsinledningen har han varit petad på grund av den förväntade flytten, men nu när den gick i kras ser det fortfarande inte ut som att han får spela. Manchester United har nämligen ställt ett ultimatum på De Gea där han antingen får förlänga med klubben eller nöta bänken tills hans kontrakt löper ut i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply