Officiellt: Svenske mittfältaren förlänger med CSKA Moskva

bet365

Pontus Wernbloom blir CSKA Moskva trogen

Efter två blytunga svenska förluster under den senaste landslagssamlingen har nu Pontus Wernbloom återvänt till Ryssland och CSKA Moskva. Den förre Blåvitt-mittfältaren kunde under onsdagen få något att glädja sig över igen då 29-åringen nu förlängt sitt nuvarande kontrakt med den ryska klubben till 2018.

Pontus Wernbloom kom till CSKA Moskva under vintern 2012 från holländska AZ Alkmaar. Sedan flytten till Ryssland har den hårdföre mittfältaren varit en viktig pjäs för sitt CSKA Moskva och har under inledningen av den här säsongen deltagit i samtliga sju ligamatcher och var även med och bidrog till att den ryska storklubben återigen kvalificerade sig för Champions League, där man lottades mot bland andra Manchester United.

Under de senaste veckorna har Pontus Wernbloom legat i förhandlingar med klubben gällande en kontraktsförlängning. För bara ett par dagar sedan gick den svenske landslagsspelaren ut i media och antydde då att diskussionerna gick åt rätt håll och att han var ”nöjd” med villkoren som förhandlats fram.

Förlänger till 2018

Idag gick CSKA Moskva ut på sin officiella hemsida och bekräftade att klubben förlängt kontraktet med Pontus Wernbloom. Avtalet sträcker sig över de kommande tre säsongerna fram till 2018 och enligt SportExpressen uppges Wernbloom tjäna cirka 20 miljoner kronor netto årligen tack vare det nya kontraktet.

”Tre år till med den här fantastiska klubben”, skriver Wernbloom på Instagram.

Wernbloom, som nyligen spelade 90 minuter i Sveriges match mot just Ryssland i EM-kvalet, har spelat hela 96 matcher hittills i CSKA Moskva, alla tävlingar inkluderade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply