Chelsea-läkaren hotar stämma klubben

Eva Carneiros ultimatum till Chelsea

Efter incidenten där Jose Mourinho blev arg på lagets läkare Eva Carneiro har hon inte fått vara med och jobba med laget, något som gjort att hon hotar att anmäla klubben och tränaren.

Chelseas säsong har inte börjar särskillt bra. Man har endast tagit fyra poäng på fyra matcher och irritationen i London-klubben är stor. Det finns flertalet saker som gör att stämningen inte är helt stabil i Chelseas omklädningsrum förutom resultaten och poängskörden.

I den första omgången av Premier League uppstod det mer eller mindre ett bråk mellan tränare Jose Mourinho och klubbens två läkare Eva Carneiro och John Fern. anledningen ska ha varit att de båda sprang in på planen för att ta hand om Eden Hazard som låg ner och såg ut att vara skadad. Enligt regelboken måste spelaren gå av planen efter att ha fått läkarvårt, vilket inte Jose Mourinho gillade då man redan var en man mindre på planen efter Thibaut Courtois utvisning. Jose Mourinho gillade inte att de sprang in på planen utan hans tillåtelse och därför skällde han ut de båda läkarna och sa att de inte skulle vara på bänken vid nästa match.

Nu skriver The Independent att Carneiro nu kan vidta juridiska åtgärder för att få rätt i det hela. Enligt Carneiro kan komma att anmäla tränaren för sexim om hon inte får tillbaka sin position på jobbet. Anledningen ska ha varit att han kallade henne för ”en sekreterare”.

– Det kvittar om du är materialare, doktor eller en sekreterare på bänken måste du förstå spelet. Jag var säker på att Eden Hazard inte hade några allvarliga problem, han var helt enkelt för trött men mitt medicinska team var för naiva och sprang in på planen, vilket gjorde att vi blev en spelare mindre, ska Mourinho ha sagt efter matchen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply