Officiellt: Dier förlänger med Tottenham

Eric Dier har skrivit på ett nytt femårskontrakt med Tottenham

Eric Dier blir Tottenham trogen. Under onsdagseftermiddagen kunde klubben meddela att den 21-årige engelsmannen skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2020. 

Eric Dier har skrivit på ett nytt avtal med Tottenham, det meddelar klubben under onsdagen. På klubbens officiella hemsida skriver man att försvararen/mittfältaren har skrivit på ett nytt kontrakt som binder honom till klubben till 2020. Och 21-åringen är lyrisk inför framtiden.

– Om du kollar på träningsanläggningen, vår unga trupp och den nya arenan som kommer, så ser du att klubben är på väg framåt så länge alla håller ihop. Allting är väldigt spännande just nu, säger Dier till Tottenhams hemsida.

Flyttade till Portugal som 10-åring

Den 21-årige engelsmannen lämnade sitt hemland redan 10 år gammal efter att hans mor fått jobb i Portugal. Väl i Portugal började Dier spela för Sportings akademi och lyckades ta sig hela vägen fram till klubbens förstalag. Förra sommaren öppnade Tottenham upp sin plånbok och hämtade tillbaka Dier till sitt hemland igen. Under sin första säsong hos London-klubben blev det till slut 36 framträdanden i alla tävlingar och denna säsongen har 21-åringen fått Pochettinos förtroende från start i alla fyra inledande matcherna i Premier League. Och nu visar klubben sitt förtroende ytterligare för den unge engelsmannen genom att ge honom ett nytt femårsavtal.

– Jag älskade varenda minut av min första säsong här och jag är överlycklig att ha skrivit på för ytterligare fem år. Jag är glad och ser fram emot framtiden, avslutar Dier.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply