Real Madrid jagar Bayer Leverkusens vänsterback

Real Madrid jagar Bayer Leverkusens Wendell

Spansk media skriver under torsdagskvällen att Real Madrid tänker värva en ytterback i vinter efter alla skadeproblem man haft på vänsterbacken.

Skadorna på Danilo och Carvajal har gjort att Real Madrid börjat tänka på att värva en ytterback för att öka bredden på truppen. På vänsterbacksplatsen spelar Marcelo som ofta skadar sig och därför har klubbledningen börjar kolla upp möjligheterna att värva en spelare som kan ersätta honom vid skada.

I somras sålde man Fabio Coentrão och trots spelartappet valde man att inte värva någon ersättare till portugisen, detta har gjort att man nu har en tunn trupp för att utmana i samtliga turneringar som man är med i. Anledningen till att man inte köpte in någon spelare när Coentrão fick lämna var att trupen var komplett, enligt Rafael Benítez och att han ville satsa på de spelarna som fanns, samtidigt som han hoppades på att Marcelo inte skulle skada sig. Benítez ska inte ha velat värva in en spelare då han var ny som tränare och inte ville ställa till med problem i sin nya klubb.

Inför säsongen ville Rafael Benítez satsa på spelare som Arbeloa, Danilo och Nacho (även om han är mittback) för att vara ersättare på vänsterbacksplatsen men under inledningen av säsongen har det visat sig att det det inte håller.

Vill värva från Bayer Leverkusen

Enligt Marca vill klubben nu värva Wendell Nascimento Borges, mer känd som Wendell för att förstärka vänsterbacksplatsen. Det första budet sägs komma att läggas snart då man gärna vill ha in spelaren under vinteruppehållet för att kunna avsluta säsongen på bästa möjligt sätt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365