Officiellt: Cristiano Ronaldo stängs av fem matcher

Officiellt- Cristiano Ronaldo stängs av fem matcher

Fem matchers avstängning för Cristiano Ronaldo

Det var i söndagskvällens El Clásico som spelaren drog på sig sitt andra gula kort och blev utvisad. Portugisen passade även på att knuffa domaren efter att ha fått det röda kortet, något som innebär att han missar lagets fem kommande matcher.

Real Madrid kommer få klara sig utan sin superstjärna Cristiano Ronaldo under de kommande fem matcherna. Det står klart på måndagseftermiddagen. Det var under söndagskvällen som portugisen drog på sig ett rött kort och därefter knuffat domaren som gav upphov till avstängningen. Portugisen missar därmed returen av spanska supercupen på onsdag samt de inledande fyra omgångarna i La Liga. Han får därmed inte spela i huvudstadsklubbens matcher mot Deportivo La CoruñaValenciaLevante och Real Sociedad.
Officiellt- Cristiano Ronaldo stängs av fem matcher

I El Clásico i spanska supercupen under söndagen drog Ronaldo först på sig en varning efter att ha tagit av sig tröjan vid firandet av sitt 1-2-mål. Det andra gula kortet kom i samband med att spelaren blivit varnad för filmning efter en incident med Samuel Umtiti i hemmalagets straffområde.

Real Madrid kommer överklaga domaren och hoppas kunna ha spelaren tillbaka redan till returen på onsdagskvällen.

I spelaren nedan kan ni se Cristiano Ronaldos utvisning.

INFO: TV tider Conor McGregor – Floyd Mayweather & TV Kanal Conor McGregor – Floyd Mayweather

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply