Jesé Rodríguez närmar sig spel i Premier League och Stoke City

Jesé Rodríguez närmar sig spel i Premier League och Stoke City

Jesé Rodríguez detaljer från Stoke

Enligt flera medier i både Spanien och England kommer Jesé Rodríguez spela sin fotboll i Stoke City den kommande säsongen.

Jesé Rodríguez har inte haft det lätt under de senate åren. Anfallaren kom fram som en supertalang i Real Madrid men efter att ha drabbats av en hemsk skada lyckades spelaren från Las Palmas aldrig slå igenom i den spanska huvudstadsklubben. Istället såldes han till Paris Saint-Germain men då han inte fanns med i Unai Emery planer under den gångna säsongen lånades han ut till UD Las Palmas. Det blev endast tre mål på 16 matcher för spelaren i laget från Kanarieöarna och nu ser nästa klubbadress ut att bli i England.

Stoke City ska nämligen vara endast detaljer från att låna in anfallaren den kommande säsongen. Jesé ska tidigare ha nobbat en flytt till Fiorentina för flytt bet365 Stadium.

SE ÄVEN: Paris Saint-Germain löner 2017/2018

Jesé Rodríguez närmar sig spel i Premier League och Stoke City

PSG vill värva Jan Oblak

Atlético Madrid har för närvarande ett transferförbud som hindrar klubben från att värva nya spelare. De har fortfarande möjlighet att värva spelare, men de får inte lov att registreras för spel förens i januari, vilket innebär att de inte får lov att spela förens till vintern.

Däremot har de fortfarande möjlighet att sälja spelare, något som Paris Saint-Germain har stenkoll på. Den franska klubben uppges vara väldigt intresserade av att värva Atléticos stjärnmålvakt Jan Oblak. Den slovenske målvakten, som har vuxit upp till att bli en av Europas bästa målvakter, har väckt stort intresse hos PSG. Klubben är nu beredda att försöka komma fram till en deal med Atlético.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply