bet365

”Modric vill spela i Inter”

Modric vill spela i Inter

Uppgifter: Vill gå till Serie A

En av Real Madrids just nu största stjärnor, Luka Modric, kan vara på väg att göra som sin förre lagkamrat Ronaldo. Det vill säga lämna sin klubb för att gå till Serie A. Enligt uppgifter som Sky Sports återberättar så ska VM-finalisten från i sommar vara intresserad av att lämna Madrid för Milano och Inter.

Det är framför allt radiostationen Onda Cero och programmet El Transistor som kommer med informationen om en eventuell övergång. Modric är villig att lämna och under fredagen kommer hans agenter att träffa klubbledningen för att meddela om spelarens intentioner.

Real Madrid sägs enligt tidningen MARCA vilja övertyga Modric att stanna i klubben och förbättra kontraktet som Modric senast förlängde för drygt två år sedan.

Vill spela med landsmännen?

SE HÄR: Nordea Masters på TV

Få har egentligen förstås varför Modric, som vunnit mängder av titlar, skulle vilja leta sig till Serie A och Inter. Men det kan finnas ett enkelt svar på det där. Inte minst att en hel del kroater går att hitta i Milano-klubbens trupp, och Real Madrid-stjärnan ska vilja vara närmare sina silverhjältar från i somras, skriver många. Samtidigt rapporterar Sky Italia att det är den enorma makten Cristiano Ronaldo redan har fått inom italiensk fotboll.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply