Barca vill fortfarande värva Pogba

Barca vill fortfarande värva Pogba

Säger inte när – har två veckor på sig

Den franske storstjärnan och tillika världsmästaren Paul Pogba kan fortfarande komma att lämna Manchester United den här sommaren. Det eftersom Barcelona inte gett upp tanken på att värva honom.

Det har varit mycket till och från med Pogbas vara eller icke vara i United. Enligt många källor, inte minst från England, ska fransosen vara intresserad av att få gå till Barcelona och ersättare Iniesta. Och visst kan det bli av en flytt till Camp Nou.

För även om mittfältsstjärnan både gjorde mål och var kapten i PL-lagets 2-1-seger i premiären mot Leicester så vill han fortfarande inte prata om framtiden och en eventuell flytt bort från Manchester.

När lämnar Pogba?

SE OCKSÅ: Nordea Masters TV Tider

Samtidigt ska Barcas klubbpresident Josep Maria Bartomeu ha sagt i en intervju att det inte går att utesluta att Barcelona kommer värva en spelare till innan transferfönstret stänger. Något som inte kan tolkas som något annat än en indirekt hint att Pogba kan plockas in.

Det spanska transferfönstret stänger ju inte förrän den 31:e augusti, något som skiljer det brittiska fönstret år från och med den här säsongen. Skulle Barca därför köpa in United-stjärnan så kommer Manchester-laget inte hinna ta in någon ersättare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply