Modric: Jag ville aldrig lämna

Modric Jag ville aldrig lämna

Luka Modric: Ville aldrig lämna Real Madrid

Det ryktades länge om att Luka Modric var på väg bort från Real Madrid. Men Europas bästa mittfältare och spelare stannar, och berättar själv om sommarens rykten.

Det är få spelare i världen som frivilligt lämnar Real Madrid. Antingen bör de känna att det inte finns något mer att uträtta i klubben, som i Ronaldos fall. Men så kan det vara spelare som även känner att de inte har någon plats i truppen.

Därför var det många som var förvånade när Luka Modric valde att vilja lämna klubben, i alla fall vad det ryktades om han skulle bort. Men nu säger kroaten själv att han aldrig hade för avsikt att lämna Madrid.

Ville spela med landsmännen?

SE HÄR: Finnkampen starttider

Få har egentligen förstått varför Modric, enligt tidigare rykten och som vunnit mängder av titlar, skulle vilja leta sig till Serie A och Inter. Men det kunde ha funnits ett enkelt svar på det där. Inte minst att en hel del kroater går att hitta i Milano-klubbens trupp, och Real Madrid-stjärnan ska vilja vara närmare sina silverhjältar från i somras, skriver många. Samtidigt rapporterar Sky Italia att det är den enorma makten Cristiano Ronaldo redan har fått inom italiensk fotboll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply