Jose Mourinho lovar James Rodriguez stor roll i Manchester United

Jose Mourinho lovar James Rodriguez stor roll i Manchester United

Mourinho kan se anfallaren i United

Manchester United med tränare Jose Mourinho i spetsen rapporteras vara intresserad av Real Madrids anfallare James Rodriguez, som kan vara tillgänglig då Real sägs vilja bli av med colombianen.

Manchester United gjorde ett flertal stora och profilerade värvningar under sommaren, med inkommande spelare som Zlatan Ibrahimovic samt transferrekordet och världsstjärnan Paul Pogba som anslöt till den nya truppen under nye tränaren Jose Mourinho. Deras offensiva alternativ är många och de har möjlighet att kunna rotera, med bland annat unge Marcus Rashford som ett spännande val på fronten.

Den engelska tidningen Manchester Evening News rapporterar nu om att det skall finnas intresse från Uniteds håll att förstärka sin offensiv ytterligare, med en viss colombiansk anfallare vid namn James Rodriguez från Real Madrid. Den 24årige anfallaren har haft problem med att återfinna den fantastiska form han uppvisade vid VM 2014 och han har förlorat sin plats i a-laget under tränare Zinedine Zidane.

Enligt tidningen så skall Mourinho ha lovat Rodriguez en stor roll i hans lag, även om ryktena även säger att Uniteds högsta anfallsprioritet för nästa sommar skall vara Atletico Madrids målgörare Antoine Griezmannn. Förra året gjorde den franske anfallaren 22 mål under säsongens 38 matcher och sex assists därtill. Under sommarens EM-äventyr i hemlandet Frankrike lös Griezmann som en stjärna och räddade sin nation med ett antal viktiga mål. Han gjorde också mest mål under turneringen och belönades därmed med guldskon, men dessvärre lyckades han inte hjälpa sitt lag vinna finalen mot Portugal.

Det rapporteras dessutom om trubbel i paradiset för Atleticos del, med Diego Simeone som har förkortat sitt kontrakt och Griezmann som har gått skilda vägar med sin agent, alla punkter som kan komma att jobba i Uniteds fördel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply