LISTA: Fem nya Champions Leaugeklubbar 2016/2017 – vilka kommer gå längst?

LISTA: Fem nya Champions Leaugeklubbar 2016/2017 - vilka kommer gå längst?

Fem fräscha nya klubbar i Champions League

Så har det ännu en gång blivit höst och alla ligor har dragit igång. Detta innebär även att världen största fotbollsturnering sparkar igång, nämligen Champions Leauge. Det handlar om de bästa klubbarna från alla de stora ligorna som får chansen att utmana varandra och göra upp om vilka som är bäst. Vanligtvis finns det ett visst antal lag som är med varje år, eller i princip varje år, till exempel de spanska jättarna Barcelona och Real Madrid, engelsmännen Manchester United och Manchester City samt tyska giganterna Bayern München och så vidare. Men emellanåt så kommer det in någon uppstickare som lyckas med att kvalificera sig och röra om i grytan lite.

Fem stycken nya Champions Leagueklubbar 2016/2017

Det är alltid spännande med nya lag som har en förmåga att fräscha upp, då det lätt kan bli dammigt och tråkigt med samma gamla lag som hela tiden är med och slår ut varandra. Men innan vi går in närmare på detta vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett antal andra populära listor vi har, till exempel fem saker som har hänt sedan Tottenham senast spelade Champions League, topp 10: Bästa dribblarna 2016/2017 och 10 världsspelare som bemästrar flera positioner, som en kan kolla igenom efter att vi är klara med fem nya Champions Leaugeklubbar 2016/2017 – vilka kommer gå längst?

5. FC Rostov

LISTA: Fem nya Champions Leaugeklubbar 2016/2017 - vilka kommer gå längst?

FC Rostov är en rysk fotbollsklubb som är baserad i Rostov-on-Don och det är deras första Champions Leagueupplevelse någonsin. Säsongen 2014/2015 spelade dem i Europa League, men innan dess har deras enda internationella spel varit diverse cuper i början av tvåtusentalet. De lyckades med att komma tvåa i sin Premier League förra säsongen, vilket var imponerande nog, men därefter också slå ut Anderlecht och Ajax i kvalificeringen för att tillslut hamna här. De har dock en klurig grupp som består av Atletico Madrid, Bayern München och PSV Eindhoven.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply