Jose Mourinho: ”Kommer träna ett lag där jag är älskad”

Jose Mourinho: "Kommer träna ett lag där jag är älskad"

Jose Mourinho bekräftar – skriver på för klubb i sommar

Efter drygt ett halvår där Jose Mourinho stått utan tränarjobb säger portugisen att han återvänder till fotbollen nästa säsong.

I media pratas det om var Jose Mourinho kommer träna nästa säsong. Allt från Manchester United och Valencia till Real Madrid och Syriens landslag har det ryktats om och nu uttalar sig tränaren själv i en intervju med MARCA om sin framtid.

– Jag vill gärna arbeta och kommer också att göra det. Efter att jag laddat om mina batterier i några månader så kommer jag att vända tillbaka till allt. Jag vill träna ett lag där de verkligen älskar mig, säger han till Marca.

Portugisen berättade även att han kunde tagit över ett nytt lag i januari men att han kände för att vila.

– I januari kunde jag ha tackat ja till ett jobb för resten av säsongen, men jag var inte motiverad för det. Jag kan däremot ge er en garanti på att jag är tillbaka nästa säsong. Jag har just nu flera erbjudanden på bordet, så jag ska tänka igenom det och ta ett beslut, säger han.

Mourinho uttalade sig även om ryktet som menade att han hade blivit erbjuden jobb som förbundskapten för Syriens landslag.

– Jag kommer att ta ett jobb till hösten men det kommer inte bli Syriens landslag. Med all min respekt för de måste jag säga att jag vill inte träna ett landslag. Jag vill jobba i en klubb, i en liga stor liga som inte är lätt att vinna, jag vill inte ha lätta uppgifter som tränare, berättade portugisen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply