Galna ryktet: Jose Mourinho till Syrien?

Galna ryktet: Jose Mourinho till Syrien?

Jose Mourinho kan ta över syrianska landslaget

Det syrianska fotbollsförbundet bekräftar via sitt officiella Facebookkonto att man erbjudit den före detta Chelsea-tränaren jobbet som förbundskapten.

Det mest verkade vara klart när Bedy Moratti för några månader sen sa att Jose Mourinho skulle ta över Manchester United efter sommaren. Då hade även lag som Real Madrid och Valencia frågat om portugisens tjänster men det mesta tydde då på att Mourinho redan var klar för att ersätta Louis van Gaal Manchester United.

Det har även pratats om att Mourinho ska ha skrivit ett förkontrakt med Old Trafford-klubben där han blir garanterad en vissa summa pengar efter maj månad om United inte lämnat något besked, en summa som sägs komma att höjas efter juni.

I och med att tränaren inte har bekräftats av någon klubb finns det fortfarande lag som hoppas kunna knyta till sig Mourinho. Det senaste är det syrianska landslaget som på sin Facebooksida bekräftar att man har kontaktat tränarens agent Jorge Mendes för att skicka in ett erbjudande om jobb.

Det återstår att se om Jose Mourinho tar över Syriens landslag men en sak är säker, snart är han tillbaka i fotbollsvärlden, det har han själv bekräftat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply