Real Madrid vill anställa Jose Mourinho

Real Madrid vill anställa Jose Mourinho

Real Madrid vill ersätta Zinedine Zidane med Jose Mourinho

Enligt uppgifter till spansk media ska Real Madrid ha i åtanke att försöka ta in Jose Mourinho om man inte skulle gå vidare mot Wolfsburg i Champions League.

Real Madrid kommer vid misslyckande i Champions League att försöka hämta tillbaka Jose Mourinho till tränarposten, det skriver den spanska tidningen Diario AS på fredagsmorgonen. Enligt tidningen ska klubbens president Florentino Pérez ha velat anställa portugisen redan i vintras då Rafael Benítez fick sparken från den spanska huvudstadsklubben men det blev inget då Mourinho sades vara nära Manchester United.

Nu ska den spanska klubbledningen dock ha tänkt om och kommer att försöka att anställa Jose Mourinho i sommar om laget inte skulle klara att ta sig vidare från semifinalen mot Wolfsburg. Det första mötet mellan lagen slutade 2-0 till det tyska Bundesliga-laget och det är inte någon frid och fröjd på Estadio Santiago Bernabéu där Eibar gästar i helgens omgång.

Syriens landslag vill anställa Jose Mourinho

I och med att tränaren inte har bekräftats av någon klubb finns det fortfarande lag som hoppas kunna knyta till sig Mourinho. Det senaste är det syrianska landslaget som på sin Facebooksida bekräftar att man har kontaktat tränarens agent Jorge Mendes för att skicka in ett erbjudande om jobb.

Det återstår att se om Jose Mourinho tar över Syriens landslag men en sak är säker, snart är han tillbaka i fotbollsvärlden, det har han själv bekräftat.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply