Agenten: ”Luis Súarez har psykiska problem”

bet365
Agenten: "Luis Súarez har psykiska problem"

Stark kritik mot Luis Suárez

Barcelonaspelarens förra agent Daniel Fonseca säger i programmet Las Voces del Fútbol att anfallaren bland annat ljugit om skulder och att han har psykiska problem.

Luis Suárez har haft några hektiska dagar under den senaste veckan. I tisdags stod den uruguayanske anfallaren två fula efterslänger i matchen mot Atlético Madrid Champions League där han borde fått syna det röda kortet och i torsdags sa spelaren att hans före detta agent Daniel Fonseca är skyldig honom drygt 2 miljoner kronor, något som agenten inte håller med om.

– Den fegisen borde kliva fram och säga sanningen i stället för att fläcka ner mitt namn och säga att jag är skyldig honom 200 000. Skurk! säger Fonseca i radioprogrammet Las Voces del Futbol och fortsätter:

– Han ljuger eftersom han är en unge som visat att han har psykologiska problem. Det vet vi, så därför har han träffat en psykolog, men jag tror inte det hjälper. Han borde byta psykolog eller gå till en psykiater, sa Fonseca som inte höll in med orden.

Övergångssuman till Barcelona avslöjad

Sommaren 2014 lämnade Luis Suárez sin dåvarande klubb Liverpool för att skriva på för FC Barcelona. Efter en lång tids avstängning fick uruguayanen ansluta till den fruktade anfallslinjen tillsammans med Leo Messi och Neymar och sen dess har trion öst in mål.

Nu avslöjar Football Leaks hur mycket den spanska storklubben betalade för Luis Suárez. På siten har man publicerat ett kontrakt som visar att Liverpool fick 64,98 miljoner pund (82 miljoner euro vid tillfället) för spelaren samtidigt som man kom överens om att betalningen ska ske vid fem olika tillfällen. Totalt ska man betala 16,4 miljoner euro per tillfälle och enligt siten så återstår det endast en betalning, något som kommer att ske i slutet av juli månad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply