bet365

Allsvensk sammanfattning – omgång 2

Allsvenskan TV-avtal och TV-rättigheter 2016

Omgång 2 i Allsvenskan är nu avklarad!

Allsvenskan 2016 sparkades igång under förra veckan. Redan under den första omgången så fick vi se flera omdiskuterade situationer, skrällar och ett rött kort. Vi på Silly Season Sverige kommer att ta dig igenom den svenska högstaligan omgång för omgång och kommentera alla matcher och resultat. Det har nu blivit dags för omgång 2 i Allsvenskan. För dig som missade vår genomgång av allsvenskans premiäromgång så hittar du den här – omgång 1. Nedan så går vi igenom alla matcher och resultat i Allsvenskans omgång 2.

Jönköpings Södra – Malmö FF 3-2

Malmö FF sänktes av sin egna spelare. Inlånade Pawel Cibicki var på lekhumör och sänkte sin egna klubb med två mål. Jo Inge Berget reducerade med kvarten kvar men det hjälpte inte, trots en man mer på planen i 25 minuter.

Målskyttar
Jönköpings Södra: Pawel Cibicki (2), Daryl Smylie
Malmö FF: Rasmun Bengtsson, Jo Inge Berget

IFK Norrköping – Kalmar FF 4-1

IFK Norrköping spelar mer än gärna på Nya Parken. I årets första hemmamatch bjöd man publiken på fin fotboll och snygga mål. Både Emir Kujovics frispark och Christopher Telos långskott i kryssen klassas som riktiga delikatesser.

Målskyttar
IFK Norrköping: Nikola Tkalcic, Jon Gudni Fjoluson, Emir Kujovic, Christopher Telo
Kalmar FF: Marcus Antonsson

IFK Göteborg – BK Häcken 1-0

Målsnålt i Göteborg mellan två lag med intressant offensiv. Paulinho blev mållös, lika så Tobias Hysén. Matchens enda målskytt blev Sören Rieks, assisterad av Emil Salomonsson.

Målskytt
IFK Göteborg: Sören Rieks

Östersunds FK – AIK 0-2

Inlåningen av Carlos Strandberg tycks vara väldigt lyckad för AIK:s del. Farlig framför mål i premiären och idag noterades han för sin första fullträff för Stockholmsklubben. Alexander Isak, född 1999, fick chansen från start och tog den med besked.

Målskyttar
AIK: Carlos Strandberg, Alexander Isak

GIF Sundsvall – Gefle IF 1-2

GIF Sundsvalls Robin Tranberg fick syna det röda kortet när hans lag ledde matchen med 1-0. Den ledningen kunde inte ett desarmerat Sundsvall hålla tag i. Gelfe tog vara på att man var en man mer på planen och vände. Dioh Williams nickade in segermålet i den 85:e minuten.

Målskyttar
GIF Sundsvall: Stefan Silva
Gefle IF: Anders Bååth, Dioh Williams

Helsingborgs IF – Örebro SK 1-3

Hemmalaget Helsingborgs IF gick till halvtidsvila med en 1-0-ledning efter att Darijan Bojanic hittat nätet vid en hörna. Skåningarnas försvar fallerade dock i matchens andra hälft. Örebro vände och vann sin första match för säsongen genom ett gratismål, ett långskott och en straffspark.

Målskyttar
Helsingborgs IF: Darijan Bojanic
Örebro SK: Självmål, Nordin Gerzic, Alhassan Kamara

IF Elfsborg – Hammarby IF 4-1

Denna match vill Arnór Smárason glömma fort, trots att han fick en bock i målprotokollet. Tre baklängesmål var han i högsta grad inblandad i. Elfborg tog sin första trepoängare för säsongen efter ett stabilt slutresultat.

Målskyttar
IF Elfsborg: Viktor Prodell, Viktor Claesson, Självmål, Marcus Rohdén
Hammarby IF: Arnór Smárason

Djurgårdens IF – Falkenbergs FF 5-0

Kalaskväll för Djurgården. Mathias Ranégie fick presentera sig för publiken på Tele2 Arena och Kevin Walker knorrade en hörna direkt i mål. 5-0 skrevs resultatet till och total dominans matchen igenom för ”Blåränderna”.

Målskyttar
Djurgårdens IF: Sam Johnson (2), Mathias Ranégie, Kevin Walker, Omar Colley

Allsvenskan på TV och live stream

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 99 kr/match 299 kr/månad
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Cmore Sport Cmore Sport
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här! Beställ här!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 299 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365