Joao Miranda till Roma?

Joao Miranda till Roma?

Mittbacken kan lämna Inter

Enligt Football Italia kan Joao Miranda lämna Inter i sommar för att istället gå till Roma.

Joao Miranda är ett eftertraktat namn bland Europas storklubbar. I februari ryktades det om att Inters Joao Miranda jagas av Real Madrid. Nu fortsätter ryktena om att mittbacken kan komma att lämna San Siro i sommar, och den här gången spekuleras det i att brassen kan gå till en italiensk ligakonkurrent.

Enligt Football Italia har personerna som representerar Miranda kontaktat Roma för att säga att mittbacken är intresserad av att flytta till Rom. Spelaren sägs vilja flytta till Roma då klubben ser ut att kunna erbjuda spel i Champions League nästa säsong och Inter ser inte ut att kunna gör detsamma.

Hur blir det med Adem Ljajic?

Samtidigt måste de två italienska klubbarna även komma överens om hur det blir med Adem Ljajic. Spelaren är för tillfället på lån hos Inter, men tillhör Roma. Under de kommande veckorna sägs det att klubbarna kommer sätta sig ner och förhandla om var Ljajic kommer att spela nästa säsong.

För tillfället är Miranda inte ensam i sin situation om att vara osäker om var han spelar nästa säsong. Andra spelare i Inter har en lika osäker framtid framför sig. Det har bland annat hävdats att Gary Medel är på väg till Zenit Sankt-Petersburg och att Manchester United vill värva Jeison Murillo. Med det i åtanke ser det ut att bli en händelserik sommar i Milano.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply