Marcus Berg ersätter Robin van Persie i Fenerbahçe?

Marcus Berg ersätter Robin van Persie i Fenerbahçe?

Fenerbahçe köper Marcus Berg – gör sig av med Robin van Persie?

Enligt grekisk media kan Marcus Berg vara på väg att lämna Panathinaikos för spel i turkiska Süper Lig där Fenerbahçe är intresserade av svensken.

Marcus Berg har hittat formen i grekiska Panathinaikos, svensken vars kontrakt löper ut sommaren 2018 men anfallaren kan komma att lämna Grekland redan i sommar. Enligt grekiska Sport Day ska Fenerbahçe vara intresserade av svensken som med största sannolikhet skulle komma att ersätta den före detta Arsenal– och Manchester United-spelaren Robin van Persie som ryktas vara på väg att lämna turkiska Süper Lig i sommar.

Den 29-årige svensken har denna säsong stått för tio fullträffar och hans Panathinaikos ligger för närvarande på tredje plats i tabellen, hela 27 poäng bakom tabellettan Olympiakos med en match kvar att spela.

Kan även värva Juan Mata

Juan Mata kom till Manchester United i januari månad 2014, detta efter att spanjoren gjort tre säsonger i ett Chelsea under Jose Mourinho som inte gillade spelarens attityd på planen. Nu kan Mata komma att flytta igen, i alla fall om man tror på vad flertalet turkiska medier skriver. Det är bland annat A Haber som skriver att Fenerbahçes värvningsansvarige Vítor Pereira ser en möjlighet i att värva spelaren i sommar, detta då Premier League-klubben sägs komma att göra en renovering i spelartruppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply