Isco vill stanna i Real Madrid

Isco vill stanna i Real Madrid

Vill inte lämna den spanska storklubben

Om Isco får välja själv stannar han helst i Real Madrid, uppger Football Espana

Isco har under den senaste tiden vid ett antal tillfällen ryktats vara på väg att lämna Real Madrid. Det har kommit uppgifter om att Isco är på Real Madrids svarta lista och att Real Madrid vill sälja Isco och James Rodriguez. Dessa rykten har gjort att det spekulerats om vilken klubb spelaren skulle välja om han nu behövde lämna Santiago Bernabeu. En av de hetaste kandidaterna har varit italienska Juventus, som har sagts Närma sig Isco. Men om spelaren får som han själv vill har han ett tydligt förstaval.

Enligt Football Espana skulle mittfältaren föredra att stanna i den spanska huvudstaden och fortsätta spela för Real Madrid.

– Jag trivs väldigt bra i Madrid och vill stanna här till mitt kontrakt går ut om två år, säger Isco till Football Espana.

Samtidigt som Iscos framtid i Real Madrid är osäker måste spelaren även rikta sina blickar mot helgens stormöte med Barcelona på bortaplan. Spanjoren är inställd på revansch sedan lagen möttes senast.

– Vi måste prestera på en högre nivå än den som vi visade när vi mötte Barcelona senast. Om vi skulle vinna matchen skulle det höja lagets moral för resten av säsongen, säger Isco till Football Espana.

Isco har spelat för Real Madrid sedan sommaren 2013, då han anslöt från ligakonkurrenten Malaga. Efter tre säsonger i klubben är det osäkert om ledningen vill behålla spelaren. Vad Isco själv vill verkar dock vara tydligt. Får han som han vill stannar han i minst två år till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply