Diego López: ”Mario Balotellis dröm är att spela i Real Madrid”

Mario Balotelli vill spela i Real Madrid

I en stor intervju med webbtidningen MARCA Plus säger målvakten som numera spelar i AC Milan att hans lagkamrat vill spela i den spanska huvudstadsklubben.

Diego López lämnade Real Madrid 2014 för att istället skriva på för AC Milan. Efter en lång period med kontroverser mellan Jose Mourinho och Iker Casillas där López även hade ett finger med i spelet valde målvakten att lämna och istället skriva på för Serie A-klubben.

I en intervju med webbtidningen MARCA Plus säger 34-åringen att hans lagkamrat Mario Balotelli har ett lag han drömmer att spela.

– Han är inte så farlig som man tror, vi får se om han kan återhämta sig bra från sin skada. Visste du att hans dröm är att spela i Real Madrid?, säger spanjoren.

”Cristiano Ronaldo är världens bästa spelare”

En fråga som är väldigt aktuell i dessa tider är vem som bör vinna Ballon d’Or 2015. Kampen brukar så mellan Léo Messi och Cristiano Ronaldo och Diego López har klart för sig vem som bör vinna.

– Cristiano Ronaldo. Han har unika egenskaper, men han gör mer än så. Även om mina år i Madrid påverkar mitt beslut så är han bäst. Jag har delat omklädningsrum med honom och han har behandlat mig väldigt bra. De båda är två utomjordingar inom fotbollen, svarar han.

Diego López fick även berätta om vilka målvakter som han föredrar mest.

– Thibaut Courtois och Jan Oblak.

”Rafael Benítez är hundra procent beredd för Real Madrid”

Situationen i Real Madrid har under det senaste halvåret varit turbulent och målvakten som både spelat i klubbens A-lag och ungdomslag fick även frågan om Rafael Benítez är rätt man för tränarjobbet.

– Jag tycker att han är rätt man. För mig är han en av de bästa tränarna och jag har alltid tyckt det.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply