AVSLÖJAR: Eden Hazard överens med Real Madrid

AVSLÖJAR: Eden Hazard överens med Real Madrid

Real Madrid överens med Hazard

Chelseas storstjärna ska enligt fransk radio vara överens med Real Madrid om en flytt. Detta till sommarens transferfönster.

Eden Hazard har vid flera tillfällen ryktats vara på väg att lämna Chelsea. Belgaren ska ha tackat nej till att förlänga med den engelska huvudstadsklubben vid flertalet tillfällen och nu sägs han komma att lämna efter säsongen.

Det är den franska radiokanalen RMC SPORT som avslöjar att Eden Hazard är överens med Real Madrid om det personliga kontraktet inför nästa säsong. Hazard sitter för närvarande på ett kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2020 men kan nu alltså komma att lämna Stamford Bridge efter sex säsonger i klubben.

Man ska ha erbjudit att höja Eden Hazards lön i Chelsea till 17,7 miljoner pund per säsong, men trots det ska belgaren ha valt att lämna The Blues.

AVSLÖJAR- Eden Hazard överens med Real Madrid

Högst upp på Zidanes önskelista

Eden Hazard är en spelare som alltid funnits på Zidanes radar. Fransmannen har vid flera tillfällen bett presidenten Florentino Pérez om att köpa loss Hazard och nu ser det hela ut att bli av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply