De kan ersätta Zlatan i United redan i vinter

De kan ersätta Zlatan i United redan i vinter

Tre namn för att ersätta Zlatan

Brittisk press skriver att Zlatan Ibrahimovic kan komma att lämna Manchester United redan i januari månad. Nu ska man ha tagit fram tre namn som kan ersätta svensken om han skulle välja att flytta.

Säsongen 2017/2018 har inte blivit som Zlatan Ibrahimovic tänkte sig. Efter att ha tagit sig tillbaka från en skada han ådrog sig i april månad har han inte hittat tillbaka till den form han hade för drygt ett år sen. Det hela har gjort att svensken ryktats vara på väg att lämna för spel på annat håll. Det har pratats om allt från MLS till Kinesiska Superligan och Besiktas och nu börjar United leta efter en ersättare till Svensken.

Det är The Telegraph som rapporterar att United nu har satt upp en lista på tre namn som United vill knyta till sig. En värvning kan komma att bli av även om Zlatan stannar, detta då man inte är säker på spelarens framtid. Det är först och främst Alexis Sánchez som man tar fram som ersättare till svensken. Under torsdagen kom uppgifter om att United presenterat ett bud på Alexis värt 25 miljoner pund, men han är inte den enda man vill hämta in. Jose Mourinho ska även vara intresserad av Jamie Vardy från Leicester City samt Chicharito från West Ham United.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

De kan ersätta Zlatan i United redan i vinter

 

 

Prislappen för Jamie Vardy ligger på drygt 35 miljoner pund. Det krävs dock inte lika mycket för att knyta till sig Chicharito. Under torsdagen avslöjade nämligen Sky Sports att West Ham lagt ut spelaren på transferlistan. Detta då han inte finns med i planerna för lagets nye tränare David Moyes.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan i United

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply