Real Madrid vill sälja James Rodriguez?

Real Madrid vill sälja James Rodriguez
bet365

Mittfältsstjärnan kan tvingas lämna Real Madrid

Real Madrid uppges vara missnöjda med James Rodriguez, som nu kan tvingas lämna klubben redan efter två säsonger. 

James Rodriguez slog igenom under VM i Brasilien 2014 med sitt Colombia. Efter turneringen lämnade han franska Monaco för spel i Real Madrid, en affär som kostade La Liga-klubben motsvarande runt 750 miljoner kronor. Men trots att han varit en tongivande spelare sedan hans ankomst till Santiago Bernabéu, har den stora succén som man hade hoppats på låtit sig vänta. Uppgifter har även gjort gällande att colombianen ska ha haft attitydsvårigheter gentemot klubbledningen, som nu ska ha tröttnat på spelaren.

Vill sälja James – Cristiano Ronaldo kan stanna

Nu skriver Sky Sports Spanienexpert Guillem Balague att ”Los Blancos” kan tänka sig att sälja 24-åringen redan i sommar, trots att han har fyra återstående år kvar på sitt kontrakt med klubben. Förutom sprickorna som ska ha uppstått mellan honom och ledningen ska en annan anledning vara det faktum att Cristiano Ronaldo ser ut att bli kvar nästa säsong.

Portugisen har under en längre tid ryktats till både Paris Saint-Germain och Manchester United, men då ingen av klubbarna verkar kunna leva upp till de krav som Real och Ronaldo ställer gällande en övergång, kan det nu bli en fortsättning för honom i den spanska huvudstaden.

Kopplas ihop med Bayern München och Manchester United

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att James Rodriguez och Karim Benzema är på Bayern Münchens önskelista, där en flytt för Rodriguez del verkar desto mer aktuell nu. En annan tänkbar destination för mittfältaren hade varit just United, som kan tänka sig att värva honom om man inte får till en affär med Ronaldo.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply