Ranieri låter Mahrez lämna-blir det till Barcelona eller Real Madrid?

Ranieri låter Mahrez lämna-blir det till Barcelona eller Real Madrid?

Ranieri låter Mahrez lämna, om det är till Barcelona eller Real Madrid

Riyad Mahrez har dragit till sig uppmärksamheten från flera storklubbar ute i Europa, Claudio Ranieri kommer låta Mahrez lämna om det blir till Barcelona eller Real Madrid. 

Liksom Leicester har Riyad Mahrez gjort en väldigt bra säsong, för tillfället leder de Premier League. Detta har gjort att flera klubbar i Europa är väldigt intresserade av att värva den tekniske mittfältaren, senast i raden är Barcelona som uttryckt sitt intresse. Claudio Ranieri kommer låta Riyad Mahrez lämna om det är till Barcelona eller Real Madrid, uppger Daily MirrorLeicester som troligtvis kommer hamna topp fyra i ligan kan locka med Champions League spel för eventuella värvningar och för att kunna behålla sina största stjärnor.

Riyad har dragit till sig mycket uppmärksamhet från klubbar ute i Europa, jag har sagt till honom att fortsätter han spela bra och prestera kommer han att få spela från start men låter han ryktena störa honom hamnar han på bänken jämte mig, enligt Ranieri.

-Om en spelare har ambitioner att spela för en annan klubb så kommer jag låta de lämna, jag vill bara ha spelare som vill vara hos oss.

En annan av Leicesters stjärnor Ranieri värdesätter högt är N’golo Kante. Kante som ännu inte fått chansen i det franska landslaget.

-För mig är Kante redo för landslagsspel och jag tror att han platsar på det franska mittfältet. Om det inte blir spel i landslaget denna säsongen för honom så tror jag att det blir nästa säsong när vi förhoppningsvis spelar i Champions League. Då kan han visa Didier Deschamps att han ska vara med och slåss om platserna, enligt Ranieri.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply