Michael Carricks framtid i Manchester United fortsatt oviss

Michael Carricks framtid i Manchester United fortsatt oviss

Mittfältaren osäker på sin framtid i Manchester United

Manchester Uniteds mittfältskugge Michael Carrick börjar bli till åren. Nu betonar spelaren att han är högst osäker kring sin framtid på Old Trafford.

Michael Carrick är inne på sin tionde säsong i Manchester United. Under sin tid i Premier League-klubben har mittfältaren hunnit med att vinna ligan, Champions League och FA Community Shield för att nämna några. Men snart kan 34-åringens dagar på Old Trafford vara räknade, då hans kontrakt löper ut efter säsongen.

Har kopplats ihop med ligakonkurrenter

Engelsmannen har tidigare kopplats ihop med både Arsenal, då spelare som Tomas RosickyMikel Arteta och Mathieu Flamini kan tänkas lämna i sommar. Även Newcastle har nämnts som en tänkbar klubbadress för honom. En flytt till Kina har också verkat aktuell för Carrick, men inga konkreta klubbar har pekats ut.

Kan lämna vid säsongens slut?

I en intervju med Sky Sports har spelaren själv nu öppnat sig gällande sin situation och vad som händer när säsongen är färdigspelad.

– Jag vet inte, för att vara ärlig, säger mittfältaren när han får frågan om framtiden och fortsätter:

– Jag vill spela varje match eftersom att jag är van vid det, men jag förväntar mig inte det. Jag njuter bara av att spela just nu. Hur länge kommer det vara? När man kommer till det här skedet vet man inte, så jag försöker bara njuta av det och se var det tar mig.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply