Real Madrid kan tappa James Rodriguez och Mateo Kovacic

bet365

James Rodriguez uppmanas lämna Real Madrid – som kan tappa Kovacic

Varken James Rodriguez eller Mateo Kovacic tid i Real Madrid har varit en dans på rosor. Nu kan de båda mittfältarna lämna klubben i sommar.

Under en längre tid har det ryktats om att James Rodriguez vill lämna Real Madrid, och känslorna ska ha varit ömsesidiga. Enligt uppgifter har Real velat sälja mittfältaren, då han inte gjort den succén man hade hoppats på när han värvades från Monaco 2014. I Champions League-finalen 2016 valde tränare Zinedine Zidane att peta stjärnan för att ge utrymme åt Casemiro – något som ska ha tagit hårt på colombianen. Nu uppmanas han lämna klubben.

”Bör gå till ett annat lag”

Colombias förbundskapten Hernan Dario Gomez är övertygad att det vore bäst för 24-åringen att lämna Santiago Bernabeu med omedelbar verkan.

– Mitt råd till James är att det är bäst om han går och spelar för ett annat lag då det är tydligt att mannen (Zidane) inte vill använda honom, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Han är en världsklasspelare och han bör gå till ett annat lag. Det är något personligt, han är en idol för oss och vi vill se honom spela, men med den här mannen (Zidane) används han inte, jag gillar inte det.

Ännu en mittfältare kan lämna

Rodriguez är inte den enda mittfältaren som ser ut att lämna Los Blancos. Hans lagkamrat, Mateo Kovacic, kan också ha gjort sitt i den spanska storklubben. En återvändo till Inter är däremot inte aktuell för kroaten.

– Jag kommer inte gå tillbaka dit med Roberto Mancini på bänken. Jag hade en konstig relation med honom, men det är personliga saker och det är bäst att inte gå in på dem, säger 22-åringen enligt Goal.com.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply