Uppgifter: Real Madrid på jakt efter Kepa Arrizabalaga

Uppgifter- Real Madrid på jakt efter Kepa Arrizabalaga

Kepa kan lämna för Real Madrid

Den spanska U21-landslagsmannen har ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut och nu kommer rapporter om att Real Madrid kommer försöka värva målvakten.

Under sommarens transferfönster gjordes flera övergångar som heter duga. En klubb som dock inte drog till med någon storvärvning under det gångna fönstret är Real Madrid. Istället valde man att värva in unga talanger där bland annat Theo Hernández anslöt från Real Madrid och Dani Ceballos lämnade Real Betis för spel i den spanska huvudstadsklubben. Nu fortsätter Real Madrid att försöka knyta till sig lovande spelare och nästa namn man har på önskelistan är målvakten Kepa Arrizabalaga. Den spanska U21-landslagsmannen sitter på ett kontrakt som sträcker sig över den nuvarande säsongen och har väckt intresse efter sommaren U21-EM.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifter om att Real Madrid ska vara intresserade av en värvning under vinterns transferfönstret. Spelaren sitter för närvarande på en utköpsklausul på 50 miljoner euro. Det är dock oklart om Athletic Club går med på att sänka priset vid en affär i vinter.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2017/2018

Uppgifter- Real Madrid på jakt efter Kepa Arrizabalaga

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply