Liverpool kan värva talang – erbjuder hus och bil

Liverpool har varit mycket aktiva under sommarens transferfönster, och det kan bli ännu mer av den varan även under slutspurten. Man uppges nämligen jaga en spansk stortalang i Real Betis.

Brendan Rodgers och hans Liverpool har inte varit sparsamma med nyförvärv under sommaren, då man har värvat spelare som Christian BentekeAdam BogdanJoe GomezJames MilnerDanny IngsRoberto Firmino och Nathaniel Clyne. Det till trots har Merseyside-klubben inga planer på att stanna upp, utan man försöker att scouta fram nya spelare att värva.

En spelare som har upptäckts på radarn är Real Betis supertalang Dani Ceballos, enligt Sevilla-baserade tidningen Diario de Sevilla. Enligt tidningen är Liverpool mycket angelägna om att få förhandlingarna avklarade så fort som möjligt innan andra lag ger sig in i kampen om ynglingens signatur.

Erbjuder hus och bil

Liverpool ska vara villiga att betala strax över en miljon pund per säsong i lön för 19-åringens tjänster, samt ge spelaren både ett hus och en bil. Det ska förhoppningsvis vara tillräckligt för att övertyga Ceballos om att välja Liverpool framför att stanna i sitt Betis.

Vad Liverpool ska vilja erbjuda Real Betis är oklart enligt uppgifterna, då man ska vara i förhandlingar om just detta för tillfället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply