Granada bekräftar intresse för Michu

Anfallaren kan återvända till Spanien

Swansea är inställda på att sälja spanjoren Michu i sommar. Nu bekräftar La Liga-laget Granada deras intresse för den spanska anfallaren.

Den brittiska klubben Swansea skickade förra säsongen spanjoren Michu på lån till italienska storklubben Napoli. Nu talar det mesta för att anfallaren kommer att få lämna Premier League-laget permanent. Det står redan klart att 29-åringen inte ingår i klubbens planer och spelaren vars kontrakt löper ut nästa sommar, ska vara tillgänglig för försäljning.

”Vi gillar Michu mycket”

En av intressenterna för spelaren ska nu vara spanska Granada. La Liga-klubben har nu dessutom bekräftat deras intresse för anfallaren.
— Vi gillar Michu mycket.Vi har pratat med honom och med hans agent, men det finns ingen överenskommelse eller några inledda förhandlingar, säger sportdirektören Juan Carlos Cordero till Marca.
— Han skulle vara en mycket viktig spelare för Granada men han har ett kontrakt med sin klubb. Vi har redan spelare i den positionen och vi måste även respektera vår budget.

Totalt 28 mål för Swansea

Michu har tidigare spelat 112 matcher för spanska Celta Vigo, 39 för Rayo Vallecano och blott sex stycken matcher förra säsongen för Napoli. I Swansea har han hunnit med att göra totalt 28 mål och elva målgivande passningar på 67 spelade matcher.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply