bet365

Atlético Madrid optimistiska gällande Felipe Luis

Chelsea-försvararen kan återvända till Madrid-klubben

Den spanska storklubben Atlético Madrids president  Enrique Cerezo bekräftar att de för samtal med försvararen Felipe Luis gällande en återkomst till Vicente Calderon.

Förra sommaren lämnade den brasilianske försvararen Felipe Luis spanska storklubben Atlético Madrid för att testa lyckan i Premier League i London-klubben Chelsea. Övergången kostade engelsmännen 15,8 miljoner pund och spelar står fortfarande under kontrakt i två säsonger till.

”Jag tror på en affär”

Men tillvaron i England har inte utvecklats till den som spelaren hoppats på och med endast nio starter den gångna säsongen, ska vänsterbacken nu vara på väg tillbaka till Spanien. Detta bekräftas nu också av spanska Atlético Madrids president Enrique Cerezo.
— Det finns förhandlingar på gång men jag vet inte hur givande de kommer att vara, säger presidenten till spansk media, enligt Sky Sports.
— Filipe Luis är en magnifik spelare.Vi skulle bli glada om han kommer tillbaka och jag tror att vi i slutändan kommer att finna en lösning. Som alltid är den ekonomiska aspekten av högre prioritet än den sentimentala aspekten, men jag tror att en affär kan nås.

Felipe Luis har i karriären hittills spelat 127 matcher för den spanska klubben, med bland annat titlar från Europa League, Copa del Rey och La Liga som facit. Sedan tidigare har klubben värvat den argentinske anfallaren Luciano Vietto, den belgiske mittfältaren Yannick Carrasco samt colombianske anfallsstjärnan Jackson Martinez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365