Bebé kan återvända till Manchester United

Bebé kan återvända till Old Trafford

Säger till portugisiska Publico att han vid en bra säsong i Rayo Vallecano kan återvända till Manchester United.

2010 köpte Manchester United brasilianaren Tiago Manuel Dias Correia, mer känd som Bebé för en summa som uppgavs ligga på omkring 7,4 miljoner pund men spelaren lyckades inte övertyga i Premier League-klubben och efter att ha blivit utlånad till Besiktas i turkiska Süper Lig och Rio Ave i den portugisiska ligan köptes han loss av Paços de Ferreira som sades betala 2,4 miljoner pund för spelaren som ännu inte riktigt visat sin fulla potential. Efter en säsong i Paços de Ferreira flyttade han vidare till SL Benfica som köpte loss honom för en okänd summa.

Efter ett halvår i Benfica lånades han ut till Córdoba i spanska La Liga där 25-åringen såg allt bättre ut och spelade totalt 18 matcher. Inför säsongen 2015/2016 lånades Bebé återigen ut till en klubb i Primera División, denna gången till Rayo Vallecano som skrev ett ettårsavtal med spelaren. Bebés inledning i Madrid-klubben har varit bra och brasilianaren har gjort ett mål på sex starter.

”Kan återvända till Manchester United”

Nu säger spelaren att han en dag kan komma återvända till Old Trafford, även om han anses vara en av Sir Alex Fergusons värsta värvningar någonsin. Det rapporterar den portugisiska tidningen Publico som intervjuat spelaren.

– Jag har aldrig tänkt på det men ingenting är omöjligt. Om jag skulle göra tio mål denna säsong så absolut, då skulle jag kunna skriva på för en stor klubb. Om jag gör tio mål hår kommer jag ha många stora lag som är ute efter mig, säger han till tidningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply