Chelsea in i kampen om Yarmolenko

Chelsea vill förstärka sitt anfall

Barcelona ryktas vara närmast Dinamo Kiev-spelaren. Men enligt rapporter från Spanien kan anfallaren nu vara på väg till London och Chelsea istället.

Den katalanska storklubben har haft Yarmolenko på sin radar ett tag nu, men nu har de fått konkurrens från de brittiska öarna. Enligt spanska Sport är José Mourinhos Chelsea intresserade av att lägga vantarna på ukrainaren.

På plats i Ukraina

Mourinho själv sågs på Olympiastadion i Kiev under gårdagen då Spanien bortaslog Ukraina med 1-0. Enligt portugisen var det för att titta på Fábregas, Pedro och Azpilicueta men som sagt har Sport uppgifter som tyder på att han även bevakade Yarmolenko.

Anfallarens nuvarande klubb, Dinamo Kiev, har satt en prislapp på 20 miljoner euro. Barcelona sägs redan ha lagt ett bud men Mourinho ska vara envis. Han anser att ukrainaren är nödvändig för att få London-klubben på fötterna igen efter den tuffa starten i Premier League.

Andra PL-klubbar intresserade

Förutom Chelsea ska även Arsenal och Everton ha visat intresse för att värva 25-åringen. Men varken spanska Sport eller brittiska medier anser att de har en rimlig chans att värva honom.

Om inte Barcelona lyckas värva Yarmolenko sägs de istället vilja knyta åt sig Coutinho från Liverpool.

Fler gemensamma intressen

Förutom den ukrainske anfallaren ska även Chelsea och Barcelona ha visat intresse för Paris Saint-Germains Marquinhos. PSG har tidigare sagt att de vill ha 60 miljoner euro för honom, men kan tänka sig att gå ner till 47 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply