Ronaldo: ”Jag vill avsluta karriären i Real Madrid”

bet365
bet365

Ronaldo nobbar flytt till Manchester United

Portugisen säger i en intervju med den spanska tidningen Diario Marca att han vill avsluta karriären i Real Madrid, men att han fortfarande har mycket kvar att ge.

2009 lämnade Cristiano Ronaldo då Manchester United och Real Madrid kommit överens om en övergång vilket gjorde att portugisen blev världens dyraste spelare. Det var i Premier League-klubben som spelarens professionella karriär drog igång på riktigt och Cristiano har vid flertalet tillfället hyllar sin gamle tränare Sir Alex Ferguson och hans arbete under tiden på Old Trafford. Portugisen har även sagt att han en dag vill återvända och spela i den röda tröjan igen, men efter att ha vunnit sin fjärde guldsko låter det inte likadant för Real Madrid-spelaren som tog emot priset på en gala som hölls på tisdagen.

Efter galan intervjuades världsstjärnan av spanska Marca och fick där berätta om sina tankar om framtiden.

– Jag vill alltid vinna mer och jag känner mig bättre för varje dag som går, jag känner mig yngre. Jag är 30 år men vill spela fem eller sex år till, under de kommande åren vill jag gör allt så bra som möjligt och försöka att hålla samma nivå som de senaste säsongerna. Jag vet att det blir svårare för varje år som går men i min huvud tänker jag bara att det är möjligt. Jag vill vinna och jag spelar för världens största klubb som jag har kontrakt med tills jag är 33 år. Som jag har sagt många gånger har min dröm alltid varit att avsluta karriären här i Real Madrid. Allt känns bra, jag bidrar med mycket till laget och jag vill fortsätta här, säger han när han blir frågad om framtiden och ett eventuellt klubbyte.

Sen Cristiano Ronaldo kom till Real Madrid har han bland annat vunnit La Liga, Copa del Rey och UEFA Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply