Arsenal kan förlänga med Alexis Sanchez – som jagas av Real Madrid

Nytt kontrakt för Alexis Sanchez – men Arsenal-stjärnan kan hamna i Real Madrid

Arsenals superstjärna ser ut att bli erbjuden en rekordhög lön, men Alexis Sanchez är högintressant för den spanska jätteklubben Real Madrid.

I dagarna kom det rapporter i England om att Arsenal-stjärnan Alexis Sanchez kan få ett nytt kontrakt, efter att han nu prickat formen och återigen tar fotbollsengland med storm. Med 5 mål på två ligamatcher, där två av dem kom mot Manchester United är han tillbaka i det slag som han var förra säsongen, då han gjorde 25 mål i alla tävlingar för Gunners.

Alexis Sanchez kan få rekordlön i Arsenal

The Independent rapporterar att den nya lönen som Sanchez kan få vid en förlängning skulle göra honom till klubbens bäst betalda någonsin. För tillfället är det Mesut Özil som tjänar bäst med sina 130 000 pund i veckan, och tysken är även den dyraste spelaren i klubbens historia.

Det uppges inte hur långt ett nytt kontrakt skulle vara för den chilenske landslagsstjärnans del, men det tros vara ett fyraårskontrakt som Arsenal ska vilja erbjuda.

Alexis Sanchez jagas av Real Madrid

Football Espana rapporterar om att samme Sanchez är intressant för spanska kolossen Real Madrid, som nästa sommar kan tappa spelare som Gareth Bale, som placeras i Manchester United, och Cristiano Ronaldo som kopplas ihop med en rekordflytt till PSG. Då vill man alltså ersätta dessa herrar om en av dem flyttar med just Sanchez, enligt nyhetssajten.

Någon prislapp nämns inte, men Arsenal lär inte släppa sin världsstjärna för mindre än de 35 miljoner pund man betalade för honom förra året när man värvade honom från Barcelona.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply