Officiellt: Valencia lånar från portugisiska Braga

La Liga-klubben lånar spelaren från portugisiska Braga

Spanska storklubben Valencia fortsätter att vara aktiva på marknaden. Nu står det klart att den brasilianske mittfältaren Danilo Barbosa ansluter på lån över den kommande säsongen.

Valencia har inlett den här sommaren starkt på transfermarknaden med värvningar av bland annat Alvaro Negredo från engelska Manchester City, Santi Mina från spanska klubben Celta Vigo och dessutom Zakaria Bakkali från holländska storklubben PSV Eindhoven. Nu har ytterligare ett nyförvärv hämtats in den här sommaren.

På onsdagen bekräftar den spanska storklubben nämligen på sin officiella hemsida att den brasilianske defensiva mittfältaren Danilo Barbosa ansluter på lån till den 30 juni 2016. Detta efter att klubben kommit överens med portugisiska Braga om 19-åringen. Det ska även finnas en köpoption inkluderad i avtalet.

”Väldigt glad över att ansluta till klubben”

Och spelaren själv, som under dagen fått lära känna sitt nya hem Mestalla, verkar vara nöjd med övergången som trädde i kraft idag.
— Jag är väldigt glad över att ansluta till den här stora klubben, till att få se den här stadion. ”Det är ett ögonblick av stor glädje för mig till att ta mig an denna utmaning. Valencia är ett lag med mycket historia och jag vill vara en del av det. Jag kommer att ge allt för denna tröjan, säger La Liga-klubbens senaste tillskott, Danilo Barbosa enligt klubbens hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply