Manchester United på jakt efter Sergio Busquets

Manchester United på jakt efter Sergio Busquets

Redo att färdigställa transfern av Barcelonamittfältaren

Manchester United sägs vara redo att göra klart transfern av Barcelonas mittfältare Sergio Busquets efter att spanjorens nuvarande kontraktförlängning med den katalanska klubben inte ser ut att komma på ett ut.

Manchester United är intresserade av Barcelonas sittande mittfältare Sergio Busquets och de sägs vara redo att färdigställa värvningen av spanjoren enligt Metro. 27-åringen är för tillfället fortfarande i diskussionsstadiet med Barcelona angående ett nytt kontrakt på Camp Nou men det har varit problem med att komma överrens om villkoren i det nya kontraktet. Tidigare rapporter har sagt att Busquets skall ha sagt nej till en ny deal med de katalanska giganterna och detta är någonting som United nu kan dra nytta av.

Enligt Fichajes.net så skall Barca hittills ha avfärdat alla erbjudanden på deras stjärnspelare men United skulle kunna ha en bättre chans att värva honom för en överkomlig summa ifall det fortsätter att krångla med spanjorens kontraktskrivning. Som en av de bästa defensiva mittfältarna i världen finns det inga tvivel om att Busquets skulle vara en jättebra tillgång för the Red Devils i deras projekt att återigen komma ut i Europa och etablera sig själva på nytt som en kraft att räkna med. Han är en spelare med mycket erfarenhet som skulle ha mycket att komma med i det lag som United för tillfället är.

Busquets har spelat i Barcelona i hela sitt professionella liv och har även spelat för det spanska landslaget i många år. Han var bland annat med och bidrog när Spanien vann VM 2010 såväl som EM 2012. Med Barcelona har han vunnit La Liga hela 5 gånger samt Copa del Rey 3 gånger och Champions League 3 gånger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply