Diego Simeone ser sig återvända till Inter

Diego Simeone ser sig återvända till Inter

I framtiden hoppas han kunna komma tillbaka

Diego Simeone har varit väldigt framgångsrik i Atletico Madrid och är mycket älskad i klubben, men erkänner att han i framtiden ser sig själv förhoppningsvis även få återvända till Inter där han spelade som ung och få träna klubben.

Diego Simeone har ingen stress att lämna Atletico Madrid och Vicente Calderon men säger att han någon gång hoppas få chansen att bli huvudtränare på San Siro och träna Inter under sin tränarkarriär, enligt Goal. Argentinaren säger att han är lycklig hos Atletico Madrid för tillfället men ser sig själv som coach i Milan i framtiden. Den före detta argentinske mittfältaren har blivit ihopkopplad med en rad av stora europeiska klubbar som ett resultat av hans fyra imponerande år på Vicente Calderon. Atleticos president Enrique Cerezo säger själv att han hoppas att Simeone stannar som tränare ”väldigt länge”.

Simeone tar det lugnt och är nöjd i La Liga med Atletico men erkänner att han är lockad av möjligheten att få återvända till San Siro, där han vann UEFA cupen 1998 som spelare.

– Under min karriär så förväntar jag mig att gå till många platser, vare sig det är nu eller i framtiden, säger han till Sort Mediaset.

– Inte just nu, för jag är nöjd här, men det kommer att finnas en chans att få återvända till Milan. Det är ingen dröm. Det är en situation som jag har föreställt mig, precis som jag föreställde mig att jag skulle återvända till Atletico.

Simeone var även länkad till Chelsea tidigare under säsongen och har tidigare sagt att han skulle överväga att ta över Lazio, en klubb som han tidigare spelade i och var väldigt framgångsrik i. Men 45-åringen skrev på ett nytt kontrakt med Atleti så sent som förra året som löper till 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365