Uppgifter: Manchester City har hittat ersättare till Mendy

 Uppgifter- Manchester City har hittat ersättare till Mendy

City fäster blickarna på Aaron Martín

Enligt brittisk press letar Manchester City efter en ersättare till långtidsskadade Benjamin Mendy och nu ska man ha hittat en potentiell värvning.

Under sommarens transferfönster spenderade Manchester City flera hundra miljoner för att förstärka sitt lag inför säsongen 2017/2018. En av de största värvningarna var Benjamin Mendy som kostade Premier League-ledarna 57,5 miljoner euro, men nu kan man tvingas värva ännu en försvarare.

Då Mendy är långtidsskadad ska Pep Guardiola ha meddelat klubbledningen att man han vill förstärka vänsterbacksplatsen och därmed ge sig ut på transfermarknaden. Enligt brittiska Daily Mail ska man ha siktat in sig på Aaron Martín som representerar Espanyol La Liga och en flytt kan komma att bli av i januari månad. Tidningen rapporterar även att City ska ha haft scouter på plats på Cornellà-El Prat i fredags när Espanyol ställdes mot Levante i en match som slutade 0-0.

Uppgifter- Manchester City har hittat ersättare till Mendy

Trots att Martín inte är någon spelare som dragit folkets blickar mot sig kommer det inte bli lätt att ro hem en övergång. Lokalrivalerna Manchester United ska nämligen ha följt spelaren under en längre tid och det återstår att se om det blir en övergång i januari månad samt om det blir västra eller östra delen av Manchester.

SE ÄVEN: Manchester City löner 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply