James Rodríguez osäker på att stanna i Bayern

James Rodríguez osäker på att stanna i Bayern

James kan lämna Bayern i förtid

Efter att den tyska storklubben sparkat Carlo Ancelotti är det osäkert huruvida James Rodríguez kommer fortsätta i Bayern München eller inte.

Sommaren 2014 var James Rodríguez en av de bästa spelarna i VM och värvades kort därefter av Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben betalade 80 miljoner euro för spelaren som anslöt från Porto men efter en bra förstasäsong gick det inte lika bra som colombianen tänkte sig. Efter att ha blivit bänkad av både Rafa Benítez och Zinedine Zidane valde han att lämna för spel i Bayern München sommaren 2017. Det pratades mycket om var James skulle flytta och tillslut föll valet på den tyska storklubben, mycket på grund av tränaren Carlo Ancelotti. Italienaren var den tränare som tog James till Real Madrid och colombianen såg nu fram emot ett nytt samarbete med Ancelotti. Det hela dröjde dock endast några månader innan det stod klart att Bayern München sparkar stortränaren.

James Rodríguez osäker på att stanna i Bayern

James Rodríguez är för närvarande utlånad från Real Madrid till Bayern München men det är långt ifrån säkert att stjärnan kan komma att stanna på Allianz Arena under den kvarstående tiden. 26-åringen har för närvarande ett kontrakt med Bayern som sträcker sig till och med sommaren 2019 men redan i vinter, eller nästa sommar kan han komma att lämna. James ska nämligen inte vara nöjd med avskedet av Carlo Ancelotti och sägs nu vilja lämna Bundesliga.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

James Rodríguez osäker på att stanna i Bayern

Skulle James bestämma sig för en flytt finns det flertalet klubbar som är intresserade. Under de senaste åren har det nästan jämt ryktats om en flytt till Premier League där flera klubbar ska vara intresserade, bland annat Arsenal, Liverpool och Chelsea. Under den gångna veckan ska spelarens agent, Jorge Mendes, dock ha fått in ett bud som kan ta spelaren till andra sidan Atlanten. Det ska nämligen finnas intresse för spelaren i amerikanska MLS och det är oklart hur spelaren ställer sig till en flytt till USA.

Kontraktet med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply