Uppgifter: Manchester City går ’all-in’ för Messi-värvning

Uppgifter- Manchester City går 'all-in' för Messi-värvning

Manchester City vill värva Leo Messi

Redan innan sommaren kom rapporter om att Manchester City ville värv Leo Messi. Superstjärnan har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt , något som gör att spekulationerna kring hans framtid fortsätter.

Leo Messi har spelat i FC Barcelona sedan barnsben och har vunnit alla titlar som går att vinna med de spanska giganterna. Nu kan argentinares tid i klubben dock vara slut, detta om man tror på vad flera medier å både England och Spanien skriver om under måndagseftermiddagen. Uppgifter till flertalet tidningar menar att spelaren kan lämna under det kommande transferfönstret, detta då spelarens kontrakt går ut efter säsongen.

Tidigare har FC Barcelonas klubbledning gått ut officiellt och bekräftat att spelaren skrivit på ett kontrakt till och med sommaren 2021 men det hela ska inte vara helt klart då man inte kommit överens om alla punkter i den nya överenskommelsen, det rapporterar Diario AS.

Uppgifter- Manchester City går 'all-in' för Messi-värvning

City lägger superbud på spelaren

Leo Messis situation i Barcelona har gjort att flera av klubbarna med stora ekonomiska muskler riktat in sig på att försöka värva anfallaren. Under måndagen kommer nämligen uppgifter att Manchester City lägger bud på Leo Messi och är beredda att betala hela 358 miljoner pund för att köpa loss argentinaren i vinter.

Skulle en flytt bli av kan Messi återförenas med Pep Guardiola som han tidigare jobbat med under fyra säsonger. City-tränaren har tidigare uttryckt sin beundran för Messi nu kan de båda återförenas på Etihad Stadium.

Leo Messis har denna säsong stått för 14 mål på 11 matcher i FC Barcelona.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Leo Messi i Barcelona

Uppgifter- Manchester City går 'all-in' för Messi-värvning

Info: Här hittar du allt om Sverige Holland på TV och vilken kanal visar Sverige Holland!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply