Svenska fotbollsfans kan bli utan biljett mot Nederländerna

Svenska fotbollsfans kan bli utan biljett mot Nederländerna

Biljetter för kval-matchen har ogiltigförklaras

Är du drabbad av biljettfusket på den svarta marknaden? Det är inte omöjligt. Enligt det holländska fotbollsförbundet ska nu över tusen biljetter till matchen mot Sverige ha blivit ogiltigförklarade. Nu passar även SvFF på att skicka ut en varning.

På tisdag smäller det. Då kommer nämligen Sverige att drabba samman med Nederländerna i den avslutande kvalmatchen i Sverige VM-kvalgrupp. Bra att veta är att Sverige har ett rejält försprång emot sina orangefärgade motståndare som kommer att stå på andra sidan.

Men för alla som köpt biljetter kommer det dock inte att bli åka av. Matchen, som väntas bli slutsåld i pampiga Amsterdam Arena, har fått en skandal. För av de över 54 000 biljetter som kan säljas har över 2% ogiltigförklaras.

Svenskar kan missa VM-kvalmatchen

Det här innebär då över 1000 biljetter, och enligt det holländska fotbollsförbundet handlar det om nästan 1500 biljetter, närmare bestämt 1461 stycken. Nu passar även SvFF på att varna svenska fans som köpt biljetter från annat än officiella aktörer.

-Det är en stor risk att det även är svenskar som har köpt där, säger Lena Danielsen, biljettansvarig på Svenska Fotbollsförbundet.

Sverige står redan med ena benet i ett VM-playoff. Man har inför den sista matchen mot Nederländerna råd att förlora med fem mål och ändå knipa andraplatsen. Dessutom har man chans på förstaplatsen i gruppen. Men då måste alltså Frankrike tappa poäng hemma mot Vitryssland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply