Uppgifter: Arsenal in i jakten på Anthony Martial

bet365

Uppgifter- Arsenal in i jakten på Anthony Martial

Arsenal intresserade av Martial

Enligt uppgifter vill Arsene Wenger värva fransmannen under det kommande transferföstret. Detta då Alexandre Lacazette inte nått upp till förväntningarna på Emirates Stadium.

Det  är långt ifrån säkert hur Arsenal kommer att se ut den kommande säsongen. Lagets två största stjärnor Alexis Sanchez och Mesut Özil sitter båda på utgående kontrakt och då vi börjar närma oss vintern ska Arsenal ha börjat titta på nyförvärv. Enligt uppgifter i brittisk press ska Arsenal ha flera namn som man är intresserade av under vintern och ett av de är ingen mindre Anthony Martial.

Uppgifter- Arsenal in i jakten på Anthony Martial

21-åringen sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Han kom till Old Trafford under 2015 men har inte riktigt växt ut till den storstjärnan många trott även om Martial börjar få allt större inflytande i startelvan.

Martial har inte blivit en startspelare i Jose Mourinhos lagbygge och nu vill Arsene Wenger köpa loss sin landsman som hunnit bli 21 år.

Något som dock är ett problem är prislappen. För tre år sen betalade Manchester United drygt 60 miljoner euro för spelarens tjänster. Arsenal är dock endast beredda att lägga ett bud på 35 miljoner euro.

Tidigare ska även Barcelona ha visat intresse för Martial.

Uppgifter- Arsenal in i jakten på Anthony Martial

Info: Sverige Holland på TV, Vilken kanal visar Sverige Holland samt vilken kanal sänder Sverige Holland

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply